קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

אנשואים ובצל שמנת

אנשואים ובצל שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אנשואים שמנת ובצל. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 8 . מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאה, ציר עוף, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו Chiles Anchos Rellenos de Queso (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה), בצל שמנת, ו בצל מוקרם אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה.
2
מוסיף את אנשואים וטוסט מעל חום מתון, לחיצה למטה עם מרית, עד ריחני שלפוחיות, על 20 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר צלחת ולתת מגניב, ואז לחתוך את צ 'ילי לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבצלים ואת השום, מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד הבצל מתרככים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את המניה ומבשלים עד מופחת בחצי, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את האנשואים, השמנת והטרגון ומבשלים על חום נמוך בינוני עד שהבצל והאנשואים רכים והקרם מעובה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את המלח ואת מיץ ליים, מעבירים לקערה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך