אנשואים ובצל שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אנשואים שמנת ובצל. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 8 . מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאה, ציר עוף, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו Chiles Anchos Rellenos de Queso (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה), בצל שמנת, ו בצל מוקרם אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה.
מוסיף את אנשואים וטוסט מעל חום מתון, לחיצה למטה עם מרית, עד ריחני שלפוחיות, על 20 שניות לכל צד.
להעביר צלחת ולתת מגניב, ואז לחתוך את צ 'ילי לחתיכות 1/2 אינץ'.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצלים ואת השום, מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד הבצל מתרככים, על 5 דקות.
מוסיפים את המניה ומבשלים עד מופחת בחצי, 6 עד 7 דקות.
מוסיפים את האנשואים, השמנת והטרגון ומבשלים על חום נמוך בינוני עד שהבצל והאנשואים רכים והקרם מעובה, כ -10 דקות.
מוסיפים את המלח ואת מיץ ליים, מעבירים לקערה ומגישים.