אנשובי וברוסקט זית
אנשובי וברוסקט זית הוא pescatarian ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, עשבי תיבול, ג'בטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אנשובי וברוסקטה זית, אנשובי-רוטב פסטה זית, ו בצל, אנשובי וטארט זית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את broiler ומניחים את מתלה 6in (15cm) מהחום. מטגנים את פרוסות הלחם עד לזהב קלוי משני הצדדים. לשפשף 1 צד של כל פרוסה עם שן שום.
מברשת את הצד השום של כל פרוסה עם כ 2 כפית שמן זית.
לכל ברוסקטה, להפיץ את הלחם הקלוי עם כ 2 כפית רוטב מרינרה ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם. שים 1 פרוסה של מוצרלה על כל אחד, מפזרים את עשבי תיבול, העליון עם 2 חתיכות של אנשובי בתבנית צלב.
לצלות במשך 23 דקות, או עד המוצרלה נמסה.
מגישים חם, מפוזר עם הזיתים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;