קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות12
ציון בריאות24
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אנשובי וברוסקט זית

אנשובי וברוסקט זית
אנשובי וברוסקט זית הוא pescatarian ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, עשבי תיבול, ג'בטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אנשובי וברוסקטה זית, אנשובי-רוטב פסטה זית, ו בצל, אנשובי וטארט זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את broiler ומניחים את מתלה 6in (15cm) מהחום. מטגנים את פרוסות הלחם עד לזהב קלוי משני הצדדים. לשפשף 1 צד של כל פרוסה עם שן שום.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
לחםלחם
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מברשת את הצד השום של כל פרוסה עם כ 2 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
3
לכל ברוסקטה, להפיץ את הלחם הקלוי עם כ 2 כפית רוטב מרינרה ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם. שים 1 פרוסה של מוצרלה על כל אחד, מפזרים את עשבי תיבול, העליון עם 2 חתיכות של אנשובי בתבנית צלב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
מוצרלהמוצרלה
אנשוביאנשובי
מורחיםמורחים
לחםלחם
עשבי תיבולעשבי תיבול
4
לצלות במשך 23 דקות, או עד המוצרלה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
5
מגישים חם, מפוזר עם הזיתים.
מרכיבים שתצטרך
זיתיםזיתים
6
מאמר var
7
Type_27_data = {};
8
מאמר
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;