קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות2
ציון בריאות97
מגזין

אנשובי לבן מתובל עם פיצה ביצה

אנשובי לבן מתובל עם פיצה ביצה
אנשובי לבן מתובל עם פיצה ביצה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1981 קלוריות, 118 גרם חלבון ו 115 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 2 . גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, ברוקולי ראבה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: אנשובי לבן מתובל עם פיצה ביצה, אנשובי ופיצה שעועית לבנה, ו פיקנטי Pancetta רוזמרין פיצה לבנה.

הוראות

1
מחממים אבן פיצה בתנור 500 מעלות F. אבק העליון של קליפת פיצה עם קמח סולת, ולהניח את הבצק פיצה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום גבוה. מבשלים את הבצל עד רך, על 4 דקות. מערבבים את השום, סראנו ופתיתי פלפל אדום, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה ומבשלים עד מעובה, 20 עד 30 דקות. מועך את העגבניות, באמצעות מחית. מתבלים במלח, פלפל שחור ודבש, אם משתמשים. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
להרכבה: מצקת שכבה דקה של רוטב על בצק הפיצה, ומפזרים את מוצרלה פרוסה מגוררת על גבי. מסדרים חלק מאספסוף הברוקולי על הגבינה. מתבלים במלח ופלפל שחור ואופים עד שהקרום הוא חום זהוב והגבינה נמסה לחלוטין, כ -8 דקות. מסדרים את האנשובי על הפיצה, למעלה עם הביצה ופרמזן מגורר-רג ' יאנו, ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ברוקולי רבהברוקולי רבה
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
אנשוביאנשובי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
מצקתמצקת
4
יוצקים את המים החמים לתוך קערה קטנה (אם המים חמים מדי השמרים ימותו ואם המים קרים מדי השמרים לא יפעלו). מערבבים את הסוכר ושמרים יבשים לשלב ולתת לשבת 15 דקות. החלק העליון של המים יהיה בועה וריח מאוד שמרים, זה מה שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מערבבים את הקמח והמלח בקערת ערבוב גדולה. הפוך באר במרכז ויוצקים בשמן זית ומים שמרים. בהדרגה מערבבים את הקמח לתוך הנוזל, באמצעות מזלג. ברגע שרוב הקמח כבר שולב, להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה חלק, נקי מאובק בקמח ספסל. השתמש בידיים כדי ללוש את הבצק לעקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מים שמריםמים שמרים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
מניחים את הבצק בקערת ערבוב משומנת קלות. מכסים בניילון נצמד וממוקמים במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, לפחות 1 שעה 30 דקות. מנה את הבצק ולמתוח לגודל הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו

מרכיבים

6אנשובי לבןאנשובי לבן1חבורהברוקולי rabe, קצוץ, blanched ומיובשברוקולי rabe, קצוץ, blanched ומיובש794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שזיףעגבניות שזיף2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1מנותקורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים1ביצה מטוגנת, להגשהביצה מטוגנת, להגשה3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור משטח עבודהקמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור משטח עבודה1השארפטרוזיליה שטוחה וקצוצהפטרוזיליה שטוחה וקצוצה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת מוצרלה טרייה, פרוסה דקגבינת מוצרלה טרייה, פרוסה דק2ריבס, קצוץ טרי או קפואפטרוזיליה טרייה, קצוצה, לקישוטפטרוזיליה טרייה, קצוצה, לקישוט2ריבס, קצוץ טרי או קפואטימין טרי, הרים, לקישוטטימין טרי, הרים, לקישוט2ציפורןשום, מרוסק למשחהשום, מרוסק למשחה1ציפורןמותק, אם צריך.מותק, אם צריך.2ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חלב מלא גבינת מוצרלה עם לחות נמוכה, מגוררתחלב מלא גבינת מוצרלה עם לחות נמוכה, מגוררת2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, ועוד לקערת ציפוישמן זית כתית מעולה, ועוד לקערת ציפוי1קטןבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק2ריבס, קצוץ טרי או קפואParmigiano-רג'יאנו, מגורד, לקישוטParmigiano-רג'יאנו, מגורד, לקישוט2ריבס, קצוץ טרי או קפואפתיתי פלפל אדום, לפי הטעםפתיתי פלפל אדום, לפי הטעם1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1סראנו צ'ילה, קצוץ דקסראנו צ'ילה, קצוץ דק1(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (100 מעלות F עד 110 מעלות F)מים חמים (100 מעלות F עד 110 מעלות F)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.