אנשובי לבן מתובל עם פיצה ביצה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1981 קלוריות, 118 גרם חלבון ו 115 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 2 . גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, ברוקולי ראבה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: אנשובי לבן מתובל עם פיצה ביצה, אנשובי ופיצה שעועית לבנה, ו פיקנטי Pancetta רוזמרין פיצה לבנה.
הוראות
1
מחממים אבן פיצה בתנור 500 מעלות F. אבק העליון של קליפת פיצה עם קמח סולת, ולהניח את הבצק פיצה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולת
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום גבוה. מבשלים את הבצל עד רך, על 4 דקות. מערבבים את השום, סראנו ופתיתי פלפל אדום, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה ומבשלים עד מעובה, 20 עד 30 דקות. מועך את העגבניות, באמצעות מחית. מתבלים במלח, פלפל שחור ודבש, אם משתמשים. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
להרכבה: מצקת שכבה דקה של רוטב על בצק הפיצה, ומפזרים את מוצרלה פרוסה מגוררת על גבי. מסדרים חלק מאספסוף הברוקולי על הגבינה. מתבלים במלח ופלפל שחור ואופים עד שהקרום הוא חום זהוב והגבינה נמסה לחלוטין, כ -8 דקות. מסדרים את האנשובי על הפיצה, למעלה עם הביצה ופרמזן מגורר-רג ' יאנו, ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ברוקולי רבה
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
תפוח אדמה נא מגורר
Parmigiano Reggiano
אנשובי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
מצקת
4
יוצקים את המים החמים לתוך קערה קטנה (אם המים חמים מדי השמרים ימותו ואם המים קרים מדי השמרים לא יפעלו). מערבבים את הסוכר ושמרים יבשים לשלב ולתת לשבת 15 דקות. החלק העליון של המים יהיה בועה וריח מאוד שמרים, זה מה שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מערבבים את הקמח והמלח בקערת ערבוב גדולה. הפוך באר במרכז ויוצקים בשמן זית ומים שמרים. בהדרגה מערבבים את הקמח לתוך הנוזל, באמצעות מזלג. ברגע שרוב הקמח כבר שולב, להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה חלק, נקי מאובק בקמח ספסל. השתמש בידיים כדי ללוש את הבצק לעקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מים שמרים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
6
מניחים את הבצק בקערת ערבוב משומנת קלות. מכסים בניילון נצמד וממוקמים במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, לפחות 1 שעה 30 דקות. מנה את הבצק ולמתוח לגודל הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.