אנשים אוהבים פיצטות
לך לחנות ותביא שמן זית, שום, גבינת מוצרלה ואז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו תאנים קינמון דביקות-פוסט אורח על ידי תאווה מזון אנשים אוהבים, שבוע אהבה: אנחנו אוהבים...עוגות תפוחי אדמה מתוקים של גרהם, ו פיצטות לב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדף תנור בעמדה העליונה.
מניחים אבן פיצה על המדף אם אתה רוצה.
מחממים תנור ל-500 מעלות ומעלה.
מחממים שמן זית בסיר קטן מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שום טחון ומבשלים מערבלים את המחבת לעתים קרובות עד השום הוא רוחש רק מתחיל צבע, על 2 דקות.
הסר מחבת מחום והנח שום בצד כדי להתקרר בעודו בשמן.מחלקים את הבצק לכדורים בגודל 16 פינג-פונג (או מעט קטנים יותר). לשטח או לגלגל כל כדור לתוך דיסק דק על 3 ½ אינץ ' בקוטר.
הניחו אותם על תבנית אפייה מרופדת בקלף עם מעט קמח תירס. אל תצטופפו, ייתכן שיהיה עליך להשתמש בשני גיליונות אפייה.
תן לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות לפני שתמשיך.אם דיסקי הבצק נסוגו לאחר שנחו השתמשו בקצות האצבעות שלכם כדי להחזיר אותם לקוטר של כ-3 וחצי אינץ'.
מברשת כל אחד עם קצת של שום מקורר & תערובת שמן זית, מקבל הרבה חתיכות שום פריך על כל דיסק. מחלקים מוצרלה באופן שווה על גבי כל אחד; ואחריו רוזמרין טחון גבינת פרמזן.
מקשטים עם 2 או 3 פרוסות שום, ענף זעיר של רוזמרין טפטוף קטן של שמן זית לפיצט,
אופים פיצטות בתנור חם מאוד 6 עד 8 דקות, או עד קרום הם זהב פריך עם גבינה מקבל חרוך מעט. צפה בהם בזהירות ככל שהם יכולים לעבור מחרוך לשריפה במהירות.
מגישים חם.כמו זה: כמו טעינה...