קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מטבחיםאסייתי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אסיאתי ברצינות: Chawan Mushi

אסיאתי ברצינות: Chawan Mushi
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Chawan Mushi עם שרימפס אפונה האביב, צדפות מנילה מאודות (אסארי-מושי) במרק למונגראס-דאשי, ו המבורגר עוף אסייתי עם מיונז לימון חריף וסלט אסייתי כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים את הביצים קלות, ולאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים עבור פודינג. מסננים את התערובת למרות מסננת מצוידת בשכבה אחת של גזה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מחממים ספינת קיטור על חום גבוה. יש 4 קערות מוכנות או כוסות lidded.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את הבחירה של תוספות לתוך החלק התחתון של כוסות או קערות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
עבור enokitake: מחממים מחבת כבדה ויוצקים להתיז שמן זית או שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מטגנים את enokitake במחבת עד חום זהוב, הוספת קצת רוטב סויה או מלח לפי הטעם. הפטריות יהיה להפריש לא מעט נוזל; תן את הנוזל לבשל את במשך כמה דקות כפי שאתה חום את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים את הנוזל לקערות או כוסות ומכסים בניילון נצמד או במכסים מצוידים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים את הכוסות המכוסות באוניית הקיטור שחוממה מראש על אש גבוהה. כאשר פני השטח הופך לבן, על 3 עד 5 דקות, להפחית את החום בינוני נמוך קיטור במשך 15 דקות נוספות.
8
בדוק את הפודינג על ידי החדרת שיפוד במבוק או קיסם לתוך המרכז. פודינג נעשה כאשר הנוזל פועל ברור. פני השטח של פודינג צריך להיות חלקלק ולח.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
מגישים חם או מקורר בכוס.