קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מטבחיםאסייתי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אסיאתי ברצינות: Chawan Mushi

אסיאתי ברצינות: Chawan Mushi
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Chawan Mushi עם שרימפס אפונה האביב, צדפות מנילה מאודות (אסארי-מושי) במרק למונגראס-דאשי, ו המבורגר עוף אסייתי עם מיונז לימון חריף וסלט אסייתי כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים את הביצים קלות, ולאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים עבור פודינג. מסננים את התערובת למרות מסננת מצוידת בשכבה אחת של גזה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מחממים ספינת קיטור על חום גבוה. יש 4 קערות מוכנות או כוסות lidded.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הבחירה של תוספות לתוך החלק התחתון של כוסות או קערות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
עבור enokitake: מחממים מחבת כבדה ויוצקים להתיז שמן זית או שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מטגנים את enokitake במחבת עד חום זהוב, הוספת קצת רוטב סויה או מלח לפי הטעם. הפטריות יהיה להפריש לא מעט נוזל; תן את הנוזל לבשל את במשך כמה דקות כפי שאתה חום את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים את הנוזל לקערות או כוסות ומכסים בניילון נצמד או במכסים מצוידים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים את הכוסות המכוסות באוניית הקיטור שחוממה מראש על אש גבוהה. כאשר פני השטח הופך לבן, על 3 עד 5 דקות, להפחית את החום בינוני נמוך קיטור במשך 15 דקות נוספות.
8
בדוק את הפודינג על ידי החדרת שיפוד במבוק או קיסם לתוך המרכז. פודינג נעשה כאשר הנוזל פועל ברור. פני השטח של פודינג צריך להיות חלקלק ולח.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
מגישים חם או מקורר בכוס.