אספרגוס-Ricotta טארט עם גבינת רוזן
אם יש לך חניתות אספרגוס דק, מלח, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אספרגוס-Ricotta טארט עם גבינת רוזן, טארט אספרגוס ריקוטן, ו אספרגוס-ריקוטה פילו טארט.
הוראות
מרדדים מאפה על משטח מקומח למלבן 13x10 אינץ'.
חותכים את רצועת 1/2 אינץ ' רחב מכל 4 הצדדים.
מברשת רצועות בצד 1 עם כמה ביצה מוכה, ולאחר מכן לחץ על רצועות, ביצה בצד למטה, על הקצוות של בצק לדבוק, ויצרו גבול מוגבה.
מברישים גבול עם ביצה; שומרים על ביצה מוכה.
העברה לתבנית אפייה. צינה בעת הכנת מילוי.
אספרגוס קיטור רק עד במכרז פריך, על 3 דקות.
מעבירים לקערה של מי קרח כדי להתקרר.
חותכים למעלה 2 עד 3 סנטימטרים של צמרות אספרגוס; להפריש. פירה גס שנותר גבעולי אספרגוס במעבד.
להוסיף ביצה מוכה הנותרים, ריקוטה, 3 כפיות שמן, ומלח;תהליך עד צורות רסק עבה.
העברה לקערה; מערבבים בסלאמי ו 1/3 גביע גבינת Comté; עונה עם פלפל.
מורחים תערובת באופן שווה על פני מאפה.
מפזרים עם הנותרים 1/3 כוס גבינת Comté. לזרוק טיפים אספרגוס עם הנותרים 1 כפית שמן; לארגן טיפים על מילוי.
אופים טארט עד המילוי מוגדר, כ -25 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
גבינת Comté היא גבינת פרה חצי-פירם, בסגנון Gruyère. הוא זמין בכמה סופרמרקטים, חנויות גבינות, וחנויות מזון מיוחדות.