אם יש לך חניתות אספרגוס דק, מלח, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אספרגוס-Ricotta טארט עם גבינת רוזן, טארט אספרגוס ריקוטן, ו אספרגוס-ריקוטה פילו טארט.
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מרדדים מאפה על משטח מקומח למלבן 13x10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
חותכים את רצועת 1/2 אינץ ' רחב מכל 4 הצדדים.
4
מברשת רצועות בצד 1 עם כמה ביצה מוכה, ולאחר מכן לחץ על רצועות, ביצה בצד למטה, על הקצוות של בצק לדבוק, ויצרו גבול מוגבה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מברישים גבול עם ביצה; שומרים על ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
העברה לתבנית אפייה. צינה בעת הכנת מילוי.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אספרגוס קיטור רק עד במכרז פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8
מעבירים לקערה של מי קרח כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
ניקוז.
10
חותכים למעלה 2 עד 3 סנטימטרים של צמרות אספרגוס; להפריש. פירה גס שנותר גבעולי אספרגוס במעבד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
11
להוסיף ביצה מוכה הנותרים, ריקוטה, 3 כפיות שמן, ומלח;תהליך עד צורות רסק עבה.