אספרגוס בסיבוב
אספרגוס בסיבוב הוא תוספת שמגישה 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 311 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש בצל, חמאה, מים וחרדל טחון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. 5 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 46%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פסטה עגולה ועגולה, דובדבן-ללכת-עגול, ו ספינת קיטור עגולה.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב תערובת מלית עם 1/2 כוס חמאה או מים.
בואו לעמוד במשך 5 דקות. לחץ על החלק התחתון ומעלה את דפנות 9 אינץ ' משומן. צלחת פאי.
בסיר מטגנים בצל בחמאה שנותרה עד לריכוך. מערבבים פנימה את הקמח, המלח, החרדל והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בהדרגה שמנת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים אספרגוס ופטריות.
מפזרים גבינת פרמזן. מכסים ואופים בחום של 375 במשך 25-30 דקות או עד להשחמה קלה.