אספרגוס גבינת עיזים פריטטה
אספרגוס גבינת עיזים פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אספרגוס, ביצים, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס קלוי ופריטטה גבינת עיזים, מחבת פריטטה האביב עם אספרגוס גבינת עיזים, ו פריטטה פסחא עם אספרגוס, גבינת עיזים, עשבי תיבול האביב.
הוראות
במחבת 8 אינץ ' ovenproof nonstick או מחבת ברזל יצוק, להמיס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 4 דקות.
מוסיפים אספרגוס, מפזרים מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק מכרז, כ 6 דקות יותר.
מחממים מטגן גבוה. בקערה בינונית, לטאטא יחד ביצים; העונה עם מלח ופלפל נוספים.
יוצקים ביצים על תערובת בצל-אספרגוס, מערבבים לשלב, ואז משטח נקודה עם גבינת עיזים. מבשלים, ללא ערבוב, עד ביצים נקבעים על התחתונה ומתחילים להגדיר על גבי, על 5 דקות.
העברת מחבת לתנור מטגן, 4 עד 5 סנטימטרים מאלמנט חימום, עד ביצים נקבעים לחלוטין ומתחילים חום, 2 עד 3 דקות.
חותכים לפרוסות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.