אספרגוס חם עם פלפל שחור פרמזן זבגליונה
אספרגוס חם עם פלפל שחור פרמזן זבגליונה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני משמש 4 . מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. אם יש לכם אספרגוס, פלפל, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 57%. נסו אספרגוס עם פלפל שחור-פקורינו זבגליונה, אספרגוס בגריל עם פלפל זבגליונה, ו אספרגוס חם וטוסט בייקון עם ויניגרט פלפל אדום-שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף אספרגוס ולהצמיד את קצות הגבעול באצבעות. בסיר כפול (גדול מספיק כדי להחזיק אספרגוס במנת מים), שלבו חלמונים, ביצה ויין עם מטרפה, תוך ערבוב נמרץ עד שנוצרת תערובת מקציפה.
הסר את תערובת הביצים מהאש ושחרר אספרגוס לחצי התחתון של התבנית ובשל 1 דקה ו -15 שניות.
בינתיים מקציפים חמאה, שמנת, פרמזן ופלפל שחור לתערובת הביצים ומתבלים במלח.
מוציאים, מסננים אספרגוס ומחלקים בין ארבע צלחות. מחלקים את הרוטב, מפזרים פלפל סדוק טרי ומגישים.