אספרגוס מאודה עם מטבל עגבניות-בזיליקום
אספרגוס מאודה עם מטבל עגבניות בזיליקום נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך שמנת, מיונז, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 40%. מתכונים דומים: אספרגוס מאודה ושעועית ירוקה עם מטבל לימון-בזיליקום טרי, עגבניות שרי, אספרגוס וסלט אבוקדו עם בזיליקום ופטה, ו אספרגוס, פטריות ועגבניות עם בזיליקום טרי וגבינת פרמזן.
הוראות
לטאטא יחד מיונז הבא 4 מרכיבים. לכסות ולהירגע עד 2 ימים, אם תרצה.
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס. מבשלים במים מלוחים רותחים כדי לכסות 3 דקות או עד פריך במכרז; לנקז. לצלול אספרגוס לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז. כיסוי וצינה, אם תרצה.