אספרגוס-סופלה שמיר
אספרגוס-שמיר סופלה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל טחון, תחליף ביצה קרטון, 2 שמיר כפית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו סלמון, גבינת שמנת & סופלה שמיר, סופלה אספרגוס, ו סופלה אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חתיכת רדיד מספיק זמן כדי להתאים סביב צלחת סופל 1 1/2 ליטר, המאפשר חפיפה 1 אינץ'; לקפל אורך לסכל לשלישים. מעיל קל צד אחד של נייר כסף ותחתית צלחת עם ספריי בישול. לעטוף לסכל סביב מחוץ צלחת, צד מצופה נגד צלחת, ומאפשר לו להאריך 4 אינץ ' מעל השפה כדי ליצור צווארון; מאובטח עם מחרוזת או סרט מיסוך.
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס; להסיר קשקשים עם סכין או מקלף ירקות,אם תרצה. אספרגוס קיטור, מכוסה, 3 דקות או עד פריך במכרז; ניקוז. פרוסה דק אספרגוס חניתות שווה 1/2 כוס; להפריש.
חותכים הנותרים חניתות אספרגוס לשניים; להפריש.
מניחים קמח בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם חוט להקציף עד היטב מעורבב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים 3 דקות או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
מניחים תחליף ביצה בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תחליף ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט.
הסר מהחום; להוסיף גבינה, ערבוב עד גבינה נמסה.
מניחים תערובת חלב, חניתות אספרגוס חצוי, פירה, שמיר, מלח ופלפל אדום בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים תערובת לתוך קערה גדולה; מערבבים אספרגוס פרוס.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה של מערבל עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת חלב. מקפלים בעדינות בתערובת לבן ביצה הנותרת.
יוצקים תערובת לתוך צלחת סופלה מוכן.
אופים ב 400 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ואפה 45 דקות נוספות או עד לנפיחות וזהב.
הסר צווארון לסכל, ולשרת מיד.