קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות3
ציון בריאות12
מגזין

אספרגוס קלוי ופרושוטו

אספרגוס קלוי ופרושוטו
אספרגוס קלוי פרושוטו נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, פרושוטו, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 56 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פרושוטו עטוף אספרגוס קלוי, אספרגוס עטוף פרושוטו קלוי, ו אספרגוס קלוי, פיצה ביצה & פרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
אם האספרגוס עבה, לקלף אותם באמצע גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
4
חותכים וזורקים את השליש התחתון של האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
5
מניחים את האספרגוס בשכבה אחת על מחבת, טפטוף עם שמן זית, ומפזרים 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית. צלוי במשך 10 דקות, עד הגבעולים הם רק במכרז. בינתיים, מניחים את הפרושוטו בשכבה אחת על מחבת סדין אחרת וצולים באותו תנור במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
ממיסים את החמאה במדיום (10 אינץ') מחבת לטחון מעל חום בינוני ולחכות עד הבועות כמעט שוככות. לפצח את הביצים למחבת, לשמור אותם בנפרד, אם אפשר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מפזרים את הביצים בנדיבות עם מלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית עד שהלבנים מבושלים אבל החלמונים עדיין נוזליים. אל תהפוך אותם!
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מסדרים את האספרגוס על 3 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
9
מניחים 2 פרוסות של פרושוטו על גבי כל ערימה, טפטוף עם הולנדז, ומניחים ביצה מטוגנת על גבי הפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
פרושוטופרושוטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מגישים חם.
11
מניחים את החלמונים, מיץ לימון, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין בצנצנת של בלנדר ולעבד נמוך במשך 15 שניות. ממיסים את החמאה בסיר קטן עד שהיא לוהטת.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
הסר את הכנס ברור קטן בחלק העליון של הבלנדר. עם בלנדר על נמוך, לאט להוסיף את החמאה החמה לתערובת ביצה ולימון להתמזג במשך 30 שניות, עד שהרוטב הוא עבה מאוד. השתמש באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
קליפות מלימוןקליפות מלימון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות