אספרגוס קלוי ופרושוטו
אספרגוס קלוי פרושוטו נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, פרושוטו, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 56 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פרושוטו עטוף אספרגוס קלוי, אספרגוס עטוף פרושוטו קלוי, ו אספרגוס קלוי, פיצה ביצה & פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות.
אם האספרגוס עבה, לקלף אותם באמצע גבעולים.
חותכים וזורקים את השליש התחתון של האספרגוס.
מניחים את האספרגוס בשכבה אחת על מחבת, טפטוף עם שמן זית, ומפזרים 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית. צלוי במשך 10 דקות, עד הגבעולים הם רק במכרז. בינתיים, מניחים את הפרושוטו בשכבה אחת על מחבת סדין אחרת וצולים באותו תנור במשך 5 דקות.
ממיסים את החמאה במדיום (10 אינץ') מחבת לטחון מעל חום בינוני ולחכות עד הבועות כמעט שוככות. לפצח את הביצים למחבת, לשמור אותם בנפרד, אם אפשר.
מפזרים את הביצים בנדיבות עם מלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית עד שהלבנים מבושלים אבל החלמונים עדיין נוזליים. אל תהפוך אותם!
מסדרים את האספרגוס על 3 צלחות.
מניחים 2 פרוסות של פרושוטו על גבי כל ערימה, טפטוף עם הולנדז, ומניחים ביצה מטוגנת על גבי הפרושוטו.
מניחים את החלמונים, מיץ לימון, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין בצנצנת של בלנדר ולעבד נמוך במשך 15 שניות. ממיסים את החמאה בסיר קטן עד שהיא לוהטת.
הסר את הכנס ברור קטן בחלק העליון של הבלנדר. עם בלנדר על נמוך, לאט להוסיף את החמאה החמה לתערובת ביצה ולימון להתמזג במשך 30 שניות, עד שהרוטב הוא עבה מאוד. השתמש באופן מיידי.