אספרגוס קלוי עם סלט ביצים קצוץ
זה מושלם עבור פסחא. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט קצוץ עם חומוס קלוי (הסלט הקצוץ האהוב עליי), אספרגוס קלוי עם יוגורט לימון מעושן, ביצים קצוצות וטואה, ו סלט קצוץ עוף ברביקיו עם תירס קלוי ואננס (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף אספרגוס; הצמד את ולהשליך קצוות גבעול קשים. ב 12-על ידי 17 אינץ תבנית אפייה, לערבב אספרגוס עם 2 כפות שמן זית.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מעבירים חצי מהתערובת למחבת אפייה אחרת בגודל 12 על 17 אינץ'.
אופים בתנור רגיל או הסעה 450 עד אספרגוס רך כאשר פירסינג, 10 עד 12 דקות.
בינתיים, בקערה, לערבב מיץ לימון הנותרים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים ביצים, זיתים, צלפים ופטרוזיליה; מערבבים בעדינות כדי למנוע חלמונים מועכים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
תל ארוגולה על מגש הגשה. מסדרים אספרגוס על ארוגולה וסלט ביצים כפית על אספרגוס.