אספרסו ביסקוטי
אספרסו ביסקוטי הוא ... ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אספרסו טחון, קפה כפול, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: אספרסו ביסקוטי, אספרסו שוקולד צ'יפס ביסקוטי, ו מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף.
הוראות
מניחים אספרסו בקערה בטוחה במיקרוגל קטן.
הוסף ליקר ומיקרוגל על גבוה (100%) עבור 10 עד 15 שניות תלול; להפריש.
לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים עד מעורבב; מערבבים בתערובת קפה.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה, ערבוב עד מעורבב. מקפלים פנימה אגוזים. מחלקים בצק לשניים.
על תבנית אפייה משומנת, לעצב את הבצק לשני 13"x 1 1/2" x 1/2 " מלבנים, מרווחים אותם על 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים ב 325 במשך 20 עד 25 דקות או עד הזהב.
הסר מתלה תיל; תן מגניב 5 דקות.
מניחים ביסקוטי על קרש חיתוך; באמצעות סכין משונן, לחתוך ביסקוטי באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מניחים פרוסות זקופות על תבנית אפייה 1/2 " זה מזה ואופים 10 דקות יותר.
בואו להתקרר על מדף. לאחסן במיכל מכוסה היטב.