אסקרול-טרוטה צרובה ממולאת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל צרוב ממולאים Escarole. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 4724 קלוריות, 626 גר' של חלבון, ו 225 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %80 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, פורל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו פורל עם אסקרול, כתום וזיתים, טרוטת טרגון צרובה במחבת, ו מחבת צרוב לימון פלפל טרוטה קשת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לזרוק את escarole עם שאלוט, מיץ לימון 1 כפית שמן זית; העונה עם מלח ופלפל. תדחפי את חללי הטרוטה עם החלזונות ותסגרי עם שיפודים. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומפזרים קמח תירס.
במחבת ברזל יצוק, חום 1/8 אינץ ' של שמן.
מוסיפים את הטרוטה ומבשלים על אש בינונית, מסתובבים פעם אחת, עד שהעור פריך והדגים מבושלים רק בתוך 8 דקות.
מעבירים את הטרוטה לצלחת. מחק את המחבת.
מוסיפים את הטרוטה, פונים למעיל.
הסר מהחום ולתת לעמוד במחבת במשך 5 דקות.
מעבירים את הטרוטה לצלחות; מגישים עם טריזי לימון.