קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

אסקרול-טרוטה צרובה ממולאת

אסקרול-טרוטה צרובה ממולאת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל צרוב ממולאים Escarole. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 4724 קלוריות, 626 גר' של חלבון, ו 225 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %80 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, פורל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו פורל עם אסקרול, כתום וזיתים, טרוטת טרגון צרובה במחבת, ו מחבת צרוב לימון פלפל טרוטה קשת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לזרוק את escarole עם שאלוט, מיץ לימון 1 כפית שמן זית; העונה עם מלח ופלפל. תדחפי את חללי הטרוטה עם החלזונות ותסגרי עם שיפודים. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומפזרים קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
אסקרולאסקרול
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
במחבת ברזל יצוק, חום 1/8 אינץ ' של שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הטרוטה ומבשלים על אש בינונית, מסתובבים פעם אחת, עד שהעור פריך והדגים מבושלים רק בתוך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מעבירים את הטרוטה לצלחת. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
ממיסים את החמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הטרוטה, פונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
7
הסר מהחום ולתת לעמוד במחבת במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מעבירים את הטרוטה לצלחות; מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
פורלפורל