אפגני נוני
האפגני הלא יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 65 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם שמרים, סוכר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו מאפינס סובין של נוני עם מחית תמרים, תבשיל סקווש אפגני, ו בולאני צמחוני אפגני (איבודים) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/2 כוס מים חמים וסוכר.
מפזרים את השמרים מעל, ולתת לעמוד במשך כ 10 דקות, עד קצף.
מניחים קמח בקערה גדולה, ומערבבים במלח. הפוך באר במרכז, ויוצקים את שמן התירס ותערובת שמרים.
הוסף את המים הנותרים בכמויות קטנות עד שיש לך בצק רך לח שניתן לטפל. הפוך על משטח משוריין, ללוש לפחות 5 דקות. חזור לקערה, לכסות במגבת, ולתת לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 1/2 שעות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מנקים את הבצק המתרומם ומתחלקים ל-8 חלקים.
על משטח מקומח קל, לגלגל כל כדור עם סיכה מתגלגל כך שהוא בצורת אליפסה, על 6 אינץ 'ארוך, ו 1/2 אינץ' עבה. השתמש מזלג או סכין קהה לצייר שלושה קווים על החלק העליון של כל כיכר.
מניחים את הכיכרות על תבנית אפייה.
מערבבים יחד את הביצה ואת כף הנותרים של מים; מברשת את צמרות הכיכרות עם התערובת.
מפזרים זרעי קימל מעל צמרות, אם משתמשים.
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד כיכרות הם מבריקים וזהב חום.