קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

אפוי ספגטי סקווש בסגנון לזניה

אפוי ספגטי סקווש בסגנון לזניה
סגנון לזניה סקווש ספגטי אפוי נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת מוצרלה, מרק ירקות, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . עם כפית מתכונים דומים: סקווש ספגטי בסגנון לזניה, לזניה סקווש ספגטי, ו לזניה צמחונית סקווש ספגטי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). לרסס תבנית אפייה עם שכבה דקה של ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מניחים חצאי סקווש לחתוך בצד למטה על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים סקווש 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד סכין יכול להיות מוכנס בקלות.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
4
הסר מהתנור, וקריר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בינתיים, לרסס סיר שאינו מקל עם ספריי בישול. על חום בינוני, לטגן את הבצל ושום עד חום זהוב. מערבבים עגבניות, בזיליקום, קוביית בוליון ופלפל שחור. מבשלים כ -15 דקות, או עד שיש לך רוטב עבה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
תרסיס בישולתרסיס בישול
פלפל שחורפלפל שחור
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
באזיל!באזיל!
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
הסר גדילי סקווש עם מזלג, שמירה על הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
סקוושסקווש
7
שכבה כל חצי עם כפית של הרוטב, שכבה של גדילים סקווש ספגטי, זיתים, גבינת מוצרלה. חזור על שכבות עד פגזים מלאים, או עד שכל החומרים משמשים. למעלה עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
דלעת ספגטידלעת ספגטי
פרמזןפרמזן
זיתיםזיתים
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
רוטברוטב
8
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד גבינת פרמזן נמס.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.