אפוי ספגטי סקווש בסגנון לזניה
סגנון לזניה סקווש ספגטי אפוי נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת מוצרלה, מרק ירקות, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . עם כפית מתכונים דומים: סקווש ספגטי בסגנון לזניה, לזניה סקווש ספגטי, ו לזניה צמחונית סקווש ספגטי.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). לרסס תבנית אפייה עם שכבה דקה של ספריי בישול.
מניחים חצאי סקווש לחתוך בצד למטה על תבנית האפייה.
אופים סקווש 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד סכין יכול להיות מוכנס בקלות.
בינתיים, לרסס סיר שאינו מקל עם ספריי בישול. על חום בינוני, לטגן את הבצל ושום עד חום זהוב. מערבבים עגבניות, בזיליקום, קוביית בוליון ופלפל שחור. מבשלים כ -15 דקות, או עד שיש לך רוטב עבה בינוני.
הסר גדילי סקווש עם מזלג, שמירה על הפגזים.
שכבה כל חצי עם כפית של הרוטב, שכבה של גדילים סקווש ספגטי, זיתים, גבינת מוצרלה. חזור על שכבות עד פגזים מלאים, או עד שכל החומרים משמשים. למעלה עם גבינת פרמזן.
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד גבינת פרמזן נמס.