אפונה במרינדה ופטריות
אפונה במרינדה ופטריות הוא ללא גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו גזר, פטריות שיטאקה, בצל פנינה, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פטריות במרינדה כפולה, פטריות במרינדה, ו פטריות במרינדה בדרך שלי (מתכונים דומים).
הוראות
זרוק בצל לסיר של מים רותחים; לחזור לרתיחה.
מסננים; לשטוף מתחת למים קרים.
מחממים שמן במחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטוגנים 5 דקות.
להוסיף אפונה חתיכות גזר; לטגן 5 דקות או עד פריך-במכרז.
הסר מן החום; מערבבים פטריות, פטרוזיליה, מנטה. תערובת ירקות כפית לתוך צלחת רדודה או קערת זכוכית; להפריש.
מערבבים את החומץ ואת 4 החומרים הבאים (חומץ דרך מלח) בסיר קטן; מביאים לרתיחה.
יוצקים מעל ירקות; מכסים ומרינדה במקרר לפחות 2 שעות.