תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אפונה וגזר סלט עם גבינת עיזים ושקדים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. אם יש לך גרידת לימון, דבש, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן אגוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון אגוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה וסלט גבינת עיזים עם שקדים, סלט סלק עם גבינת עיזים ושקדים קלויים, ו סלט תרד תות עם שקדים וגבינת עיזים.
הוראות
1
מערבבים גבינת עיזים, 2 כף שמן זית, וגרידת לימון בקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה, על 15 שניות, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לקערה קטנה. לאחסן בטמפרטורת החדר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
גבינת עיזים
כסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ולהכין אמבט קרח. עבודה עם ירקות אחד בכל פעם, גזר blanch, אפונה, אפונה הצמד עד רק מכרז, על 3 דקות עבור הגזר ו 2 דקות כל אחד עבור אפונה הצמד אפונה, העברת כל לאמבט הקרח כדי להתקרר לאחר blanching.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזיר
טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים