אפונה מוקרם עם שאלוט פריכים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם חמאה, פפריקה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. , שהוא מוצק. נסו תרד מוקרם עם שאלוט פריך, סטקהאוס מוקרם תרד עם בצלצלים פריכים, ו הצמד אפונה עם שאלוט פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום ושום ומבשלים עד השום מתחיל חום, על 1 עד 2 דקות. מערבבים את הבצל ומבשלים 1 עד 2 דקות נוספות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שום
בצל
3
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה תוך ערבוב כדי ליצור רביכה דביקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
4
להקציף את החלב ולהביא לרתיחה להיות בטוח להסיר את כל הגושים.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מוסיפים את האפונה, פרמזן, מרק עוף, מלח ופלפל. מבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
פרמזן
פלפל
אפונה
מלח
6
הסר מהחום ומצקת את התערובת לתוך קערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
מצקת
קערה
7
מגישים מקושטים בצלצלים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
8
שים את הקמח, מלח, פלפל ופפריקה בקערת ערבוב בינונית. לזרוק שאלוט לתוך הקמח כדי מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
פפריקה
פלפל
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
9
שים את שאלוט לתוך מסננת רשת ולנער את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
קמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מסננת
10
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מחממים את השמן עד כמעט עישון ומוסיפים את שאלוט. לבשל ערבוב לעתים קרובות עד שאלוט מתחילים חום, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שמן בישול
12
הסר את שאלוט מהמחבת על מגש מרופד מגבת נייר. מתבלים במלח, לפי הטעם.