סלט תפוחי אדמה ברזילאי Aka
אם יש לכם תפוח, תפוחי אדמה, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה ברזילאי, סלט סטייק בגריל ברזילאי, ו סלט עוף ברזילאי: Salpicão.
מרכיבים מנות :
1 ( חצילים) תפוח, cored קלופים דק חתוך (אני משתמש גאלה או פוג'י) 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק גזר, מבושל עד רך אבל לא רגשני, חתוך לקוביות קטנות 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק גרעיני תירס קפואים, מופשרים 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק מיונז, כדי לטעום (המאכלים הטובים ביותר או הלמן של, זה מה שיש להם בברזיל) 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק אפונה קפואה, בלוטה קלה ומקוררת 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פרוס פימנטו-זיתים ירוקים ממולאים 5 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר תפוחי אדמה ורדים לבנים או תפוחי אדמה אדומים, מבושל במעילים שלהם, מקורר, קלוף יפה לקוביות 1/2 אינץ ' (גודל אגרוף, לא russet) 10 2 כפות. אורגנו מיובש מלח ופלפל, לפי הטעם (לפעמים, אני משתמש במלח של לורי)