קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

אפונה מפוצלת ומרק חזיר מעושן אפונה ירוקה

אפונה מפוצלת ומרק חזיר מעושן אפונה ירוקה
אפונה מפוצלת & אפונה ירוקה מעושן מרק בשר חזיר יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שוק חזיר, לחם פריך וחמאה, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו נקניק מעושן בסגנון כפרי, בשר חזיר ומרק אפונה, מרק אפונה עם בשר חזיר, ו בשר חזיר ומרק אפונה מפוצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הגמון במחבת גדולה מאוד עם 2 ליטר מים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
GammonGammon
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום ולנקז את המים זה עוזר להיפטר כמה המלחות. להתאושש עם 2 ליטר מים קרים ולהביא לרתיחה שוב. שים הכל אבל אפונה קפואה לתוך המחבת ולהביא לרתיחה. להפחית לרתיחה ומבשלים 1-2 שעות, ציפוי את המים כמו וכאשר אתה צריך, לרמה דומה זה התחיל. כמו בישול בשר חזיר ומתרכך, אתה יכול חצי אותו אם אתה רוצה, אז זה כל שקוע מתחת לנוזל. כאשר החזיר הוא רך מספיק כדי למשוך לגזרים, הוא מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הרם את החזיר, לקלף ולהשליך את העור. אמנם זה עדיין חם (ללבוש זוג כפפות גומי נקיות), לגרוס את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4
הסר מפרץ מן המרק ומערבבים את האפונה הקפואה. מבשלים במשך 1 דקות, ואז להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
5
הוסף התזה של מים אם סמיך מדי, ולחזור למחבת כדי לחמם דרך אם הוא התקרר, או אם אתה עושה קדימה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
כאשר אתה מוכן לשרת, לערבב את המרק החם עם רוב בשר חזיר לחמם בעדינות אם עשה קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
7
מגישים בקערות עם הבשר הנותר המפוזר על גבי, ולאכול עם לחם וחמאה פריך.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)