אפונה מפוצלת ומרק חזיר מעושן אפונה ירוקה
אפונה מפוצלת & אפונה ירוקה מעושן מרק בשר חזיר יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שוק חזיר, לחם פריך וחמאה, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו נקניק מעושן בסגנון כפרי, בשר חזיר ומרק אפונה, מרק אפונה עם בשר חזיר, ו בשר חזיר ומרק אפונה מפוצל (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הגמון במחבת גדולה מאוד עם 2 ליטר מים ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום ולנקז את המים זה עוזר להיפטר כמה המלחות. להתאושש עם 2 ליטר מים קרים ולהביא לרתיחה שוב. שים הכל אבל אפונה קפואה לתוך המחבת ולהביא לרתיחה. להפחית לרתיחה ומבשלים 1-2 שעות, ציפוי את המים כמו וכאשר אתה צריך, לרמה דומה זה התחיל. כמו בישול בשר חזיר ומתרכך, אתה יכול חצי אותו אם אתה רוצה, אז זה כל שקוע מתחת לנוזל. כאשר החזיר הוא רך מספיק כדי למשוך לגזרים, הוא מוכן.
הרם את החזיר, לקלף ולהשליך את העור. אמנם זה עדיין חם (ללבוש זוג כפפות גומי נקיות), לגרוס את הבשר.
הסר מפרץ מן המרק ומערבבים את האפונה הקפואה. מבשלים במשך 1 דקות, ואז להתמזג עד חלקה.
הוסף התזה של מים אם סמיך מדי, ולחזור למחבת כדי לחמם דרך אם הוא התקרר, או אם אתה עושה קדימה.
כאשר אתה מוכן לשרת, לערבב את המרק החם עם רוב בשר חזיר לחמם בעדינות אם עשה קדימה.
מגישים בקערות עם הבשר הנותר המפוזר על גבי, ולאכול עם לחם וחמאה פריך.