קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות49
מגזין

אפונה צהובה ומרק פרנקפורטר

אפונה צהובה ומרק פרנקפורטר
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנה עיקרית, כל כך לתת שעועית לפצל צהובה ומרק פרנקפורטר לנסות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 402 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לך לחנות ותביא נקניקיות, בצל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: מרק אפונה צהוב, מרק אפונה צהוב, ו מרק אפונה צהוב.

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים בצל, גזר, סלרי ושום; לבשל כדי לרכך, אבל לא חום, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מערבבים את מייס ואפונה מפוצלת. מערבבים את המניה; לכסות, ומבשלים במשך 1 שעה, או עד האפונה רכים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
מייס קרקעמייס קרקע
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מתבלים במלח ופלפל. מערבבים נקניקיות, וחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה