אפייה מקסיקנית
אופה מקסיקני יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פחיות שעועית שחורה, תיבול פאהיטה sachet, עגבניות פחיות g, טורטיות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. מקסיקני קינואה לאפות, מקסיקני קינואה לאפות, ו מאפה פסטה מקסיקני דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מחממים מחבת לא מקל, מוסיפים את השעועית השחורה ואת תערובת התבלינים fajita, מערבבים יחד ומבשלים 1-2 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
חותכים את הטורטיות לשניים. משמנים קלות תבנית אפייה של 2 ליטר.
מורחים שליש מתערובת השעועית על בסיס המנה, ואחריו 3 כפות של הגבינה ושכבת טורטיות. חזור על התהליך, מסיים עם שכבת טורטייה על גבי.
אופים במשך 15 דקות עד הזהב.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.