אפיית בייקון וביצים צבעוניים
המתכון לאפיית בייקון וביצה צבעונית ניתן להכין תוך כשעה ו-10 דקות . מתכון זה מכיל 12 מנות עם 662 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -34 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל חריף, פלפל כתום, תערובת גבינה מקסיקנית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 58% . סלט רימונים ותרד צבעוני ופריך , סלט קינואה אדומה צבעונית לא כל כך טאבולה וסלט אורז בר צבעוני דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת, מוציאים לנייר סופג; לנקז, לשמור 1 כף נטיפי. באותה מחבת מקפיצים פלפלים מתוקים בטפטופים עד שהם רכים; להעביר לקערה גדולה. מערבבים פנימה את הבייקון, הלחם והגבינה.
בקערה גדולה נוספת מערבבים את הביצים, החלב, הצ'ילי, אבקת הצ'ילי והכמון.
יוצקים על תערובת הלחם; מערבבים בעדינות לאיחוד.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מגישים עם סלסה ושמנת חמוצה אם רוצים.
מגישים מיד או לפני הקירור והאפייה, מכסים ומקפיאים תבשיל עד 3 חודשים.
לשימוש באפיית ביצים קפואות: הפשרה מלאה במקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מגישים עם סלסה ושמנת חמוצה אם רוצים.