אפיית ביצי חזיר וגבינה נמשכת כ -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 446 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -34 גרם שומן . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, גבינה שוויצרית, חזיר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 39% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: אפיית ביצי שינקן וגבינה , אספרגוס, אפיית חזיר וביצה , ואפיית חזיר וביצה אביבית .
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים ביצים במהירות בינונית-גבוהה במשך 2 דקות או עד לקבלת צבע לימון.
מרכיבים שתצטרך
לימון
אננס (שימורים), מרוסק ומרוקן
ציוד שתשתמש בו
1 3 1/2 קילו צלי חלצי חזיר, מכסה שומן נשאר על
2
מערבבים קמח ואבקת אפייה; מוסיפים בהדרגה לביצים ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
גזר, מגורר
תפוחי אדמה מבושלים קלופים פרוסים (בערך 5 בינוניים)
אננס (שימורים), מרוסק ומרוקן
3
יוצקים לתוך 11 אינץ' משומן. x 7 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
לחם חלה בן יום בקוביות
4
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 24-28 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.