לזניה ארטישוק ופטריות
מתכון ארטישוק לזניה פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 569 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. אם יש לך כל המטרה קמח, ורמוט, אגוז מוסקט הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. נסו לזניה פטריות ארטישוק, לזניה מפטריות ארטישוק, ו לזניה עשירה בארטישוק ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות ושום; sauté עד פטריות לשחרר מיצים ולהתחיל חום, על 7 דקות.
מוסיפים ארטישוק ורמוט. מבשלים עד שנוזל נספג, ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
ממיסים חמאה בסיר בינוני כבד על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים קמח; מערבבים 1 דקה. בהדרגה להקציף בחלב. להפחית את החום בינוני ומבשל עד רוטב מתעבה קלות מעילים כף, ערבוב מדי פעם, כ 20 דקות. מערבבים ב 1 1/2 כוסות פרמזן. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל ואגוז מוסקט טחון.
מורחים 2/3 כוס רוטב בשמל על החלק התחתון של צלחת אפיית זכוכית 13x9x2 אינץ'. למעלה עם מספיק אטריות כדי לכסות את החלק התחתון של צלחת.
מורחים 1/4 של תערובת ארטישוק מעל. כפית 2/3 כוס רוטב בשמל נגמר. בשמל העליון עם 1/4 מוצרלה.
מפזרים 3 כפות פרמזן. למעלה עם מספיק אטריות לכסות. חזור על שכבות 3 פעמים נוספות, מסיים עם שכבה של אטריות, ואז נשאר בשמל.
מפזרים עם פרמזן שנותר. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים בנייר כסף ומקררים.)
אופים לזניה מכוסה בנייר כסף 1 שעה (או 1 שעה 15 דקות אם צונן).
הסר רדיד. הגדל טמפרטורה ל-450 ° F.
אופים לזניה עד הזהב על גבי, על 10 דקות יותר.