אפיית בראנץ' מופולטה
מאפה בראנץ Muffuletta עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 355 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, תיבול, תפוחי אדמה חומים חשישוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בראנץ ' ביצים לאפות, אפיית בראנץ ' ביצים, ו יום ראשון בראנץ ' לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. גריז 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם קיצור או ספריי בישול.
מסדרים 8 עוז של הסלמי, חופפים מעט, בחלק התחתון ובאמצע הדרך למעלה הצדדים של צלחת אפייה. למעלה עם תפוחי אדמה, תערובת ירקות, זיתים קצוצים וכוס 1 של הגבינה. בקערה בינונית, מערבבים חלב, תערובת ביסקוויק, תיבול איטלקי וביצים עם מזלג או לטאטא עד מעורבב.
אופים חשפו 40 עד 45 דקות או עד חום זהוב סביב קצוות וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מפזרים עם הנותרים 1 1/2 גבינות כוסות.
אופים 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם cornichons, זיתים שלמים הנותרים 2 עוז סלמי על קיסמים frilled.