אפיית טורטיה מתקפלת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו לאפות טורטיה מתקפלת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 25 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 543 קלוריות. אם יש לכם מלח, גבינת שמנת, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם כפית ציון 44%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סתיו בוקר מתקפל, טורקיה ברביקיו לקפל, ו רובן פולד-אובר.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר טחון ובצל עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את העגבניות, רוטב האנצ ' ילדה והתבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, למשך 5 דקות.
יוצקים מחצית מרוטב הבשר ל -13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה. הניחו בצד.
עטפו את ערימת הטורטיות בנייר כסף; חם בחום של 350 למשך 8-10 דקות.
מורחים טורטיות חמות עם גבינת שמנת ומעליהם צ ' ילי. מקפלים טורטיות לשניים. מסדרים טורטיות מקופלות על רוטב בשר; יוצקים מעל את הרוטב שנותר.
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 15 דקות.
מפזרים גבינה; אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.