אפיית לחם: לחם שיבולת שועל
אם 25 סנט למנה נופל בתקציב שלך, אפיית לחם: לחם שיבולת שועל עשוי להיות מרהיב טבעוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 192 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מים, שמן זית, שיבולת שועל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות. נסו אפיית לחם: כיכר קוצנית, אפיית לחם: שלושה ענפים קלועים לתוך כיכר אחת, ו אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
בלילה לפני שאתה רוצה לאפות, לשים קמח מלא לבן שיבולת שועל לתוך קערה (השתמש קערה של מערבל דוכן שלך אם אתה תהיה ללוש על ידי מכונה, או להשתמש בכל קערה בגודל בינוני אם אתה ללוש ביד).
להוסיף 1 כוס מים ברז חם מאוד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לה לשבת על הדלפק למשך הלילה.
בבוקר, לערבב הנותרים 1/2 כוס מים (פושרים הפעם) עם סוכר ושמרים בקערה קטנה ולתת לו לשבת עד קצף, כעשר דקות.
מוסיפים תערובת שמרים וקמח לחם לקערה עם חיטה מלאה ושיבולת שועל, ומערבבים עד לשלב. ללוש (עם הוו הבצק, או ביד על הדלפק שלך) עד שהוא מתחיל להיות אלסטי.
מוסיפים מלח ושמן וממשיכים ללוש עד משולב לחלוטין.
טפטוף שמן זית לתוך שקית ניילון ולהעביר את הבצק לשקית. לאטום את התיק ולמקם במקרר.
בשעות אחר הצהריים או בערב (או למחרת) מוציאים את התיק מהמקרר ומשאירים אותו על הדלפק כדי להגיע לטמפרטורת החדר, כשעתיים. הכן מחבת כיכר 8 אינץ ' על ידי ציפוי עם ספריי בישול nonstick ומפזר קלות עם קמח תירס. מחממים תנור ל 177°. קמח קל לעבוד משטח ולהפוך את הבצק. ללוש בקצרה, ולאחר מכן לעצב את הבצק כדי להתאים מחבת, ולמקם את צד התפר למטה במחבת. מכסים בניילון נצמד ומניחים לעלייה עד להכפלה-כשעה.
הסר פלסטיק לעטוף ואופים עד השחמה יפה, כ 40 דקות.
תן מגניב במשך כמה דקות במחבת, ולאחר מכן להסיר ולתת מגניב לחלוטין לפני חיתוך.