קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

אפיית לחם: לחמניות גבינה אינדיאנה

אפיית לחם: לחמניות גבינה אינדיאנה
גשו לסופר וקנו שמן זית, פתיתי תפוחי אדמה מיידיים, ירך חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: אפיית לחם: לחמניות מתוקות, אפיית לחם: לחמניות בטטה, ו אפיית לחם: לחמניות חמאה מהירות.

הוראות

1
שים את כל מרכיבי הבצק למעט מים ושמן זית בקערה של מעבד המזון שלך. דופק מספר פעמים כדי להפיץ מרכיבים, ואז להשאיר את המעבד פועל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את המים לאט דרך צינור ההזנה, מהר ככל שהקמח יכול לספוג את המים. להשאיר אותו פועל עד שהוא יוצר כדור. כבה את המעבד ובדוק את הבצק לגמישות. זה יהיה דביק. אם הבצק אינו גמיש, לשמור על עיבוד פרץ 30 שניות, לבדוק את הבצק בכל פעם. אם זה מתחיל להרגיש חם למגע, תן לו לנוח 5 דקות כדי להתקרר לפני המשך העיבוד. כאשר הבצק הוא גמיש מספיק, להסיר את הבצק מן המעבד, ליצור אותו לתוך כדור, לטפטף עם קצת שמן זית, ולשים אותו לתוך קערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד כדי לעלות עד הוכפל בגודל, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים קצת קמח תירס על תבנית אפייה ומחממים מראש את התנור ל 300 מעלות. כן, 30.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
כאשר הלחמניות עלו, קמח משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק החוצה. ללוש אותו בקצרה, ולאחר מכן לחלק אותו ל8 חתיכות. צרו כל אחד לכדור, ואז שטחו כל כדור לדיסק. למתוח כל דיסק לכ 4 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים את חומרי המילוי במרכז הבצק עם הבשר בחלק העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
ואז למשוך את הצדדים להיפגש במרכז, ולחץ כדי לאטום את התפרים.
7
מניחים את הצד תפר לחמניות למטה על תבנית אפייה מוכן. מכסים את הלחמניות בניילון נצמד ומניחים בצד לעלות, כ -35 דקות. כאשר הלחמניות עלו, אופים ב 300 מעלות עד הלחמניות הם רק בקושי השחמה, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר את הלחמניות מהמחבת להתקרר על מדף, ואז לקרר או להקפיא.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
כדי לסיים לאפות לחמניות אפויות שלך, מחממים מראש את התנור ל 350 מעלות, ואופים את הלחמניות עד שהם משחימים יפה, על 15 דקות. ללחמניות הקפואות שלך, להפשיר ראשון, אז לאפות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®