סלט עוף וולדורף יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 695 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חלב חמאה, גבינה, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הענבים האדומים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו סלט עוף וולדורף, סלט עוף וולדורף, ו סלט וולדורף (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעשות 3 חתכים עמוקים בכל חזה עוף. בקערה קטנה, מחית את השום, שומר, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל. מערבבים 3 כפות של השמן. לשפשף את התערובת על כל העוף לתוך החתכים.
מרכיבים שתצטרך
2
העברה למחבת קלייה קטנה, כיסוי ולתת לעמוד במשך 1 שעה.
3
מחממים התנור ל 35
4
מורחים את האגוזים בצלחת עוגה וטוסט במשך 10 דקות, עד השחמה וריחני.
מרכיבים שתצטרך
5
בואו מגניב.
6
צולים את העוף במשך כ -40 דקות, עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
7
בואו להתקרר מעט, ואז להשליך את העור דק לחתוך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
8
במעבד מזון, למזג את החומץ עם החרדל ואת הנותרים 1/4 כוס שמן. תערובת בגבינה וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
9
מעבירים לקערה, מערבבים את גרידת הלימון ומתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
10
בקערה גדולה, לשלב את העוף עם אגוזי מלך, ענבים, תפוחים, סלרי, מסקלון, פטרוזיליה, טרגון ועירית.