אפיית לחם: קשרי קינמון
אם 29 סנט למנה נופל בתקציב שלך, אפיית לחם: קשרים קינמון יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך חלב צרוב, תפוחי אדמה מיידיים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-104 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו אפיית לחם: לחמניות קינמון, אפיית לחם: פיצת קינמון מתוקה?, ו אפיית לחם: קינמון תפוחים לחמניות מתוקות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד לשלב מים ושמרים. לטבול כפית לתוך דבש, ולהשתמש לערבב תערובת מים / שמרים עד דבש מתמוסס את הכף. מניחים את התערובת בצד במשך עשר דקות עד קצף.
מוסיפים דבש, ביצים, חלב, תפוחי אדמה מיידיים וקמח לחם. ללוש עם וו בצק במהירות נמוכה עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 4 דקות.
מוסיפים מלח וחמאה וממשיכים ללוש עד שהחמאה והמלח משולבים לחלוטין, בערך 2 דקות יותר.
טפטוף כמות קטנה של שמן זית לתוך תיק רוכסן נעילה. טופס בצק לכדור (זה יהיה רך מאוד) ולשים אותו לתוך שקית, לוודא שהוא מצופה בשמן בכל רחבי. שים את התיק במקרר למשך הלילה.
למחרת בבוקר, להסיר את התיק מהמקרר ולשים קלות בעוד עדיין בשקית, לדפוק את האוויר. ייתכן שיהיה עליך לפתוח את התיק כדי לתת אוויר החוצה; לאטום אותו מחדש.
בואו שקית לשבת בחוץ עד שזה הגיע לטמפרטורת החדר, על 2 שעות.
התאם את מדפי התנור לאמצע העליון והתחתון בתנוחה אמצעית וחמם מראש תנור ל-350°f. קו 2 דפי אפייה בנייר אפייה.
מערבבים קינמון וסוכר בצלחת שטוחה או מחבת עוגה. משטח עבודת קמח.
הסר בצק מהתיק ולוש בקצרה. מחלקים את הבצק ל-16 חלקים שווים בערך.
מגלגלים כל חתיכה לתוך חבל על 6 אינץ ' ארוך, צובע משטח עבודה רק ככל הדרוש כדי לשמור על הבצק מלהידבק. אתה רוצה שהחבלים המוגמרים יהיו קצת דביקים.
מגלגלים כל חבל בתערובת סוכר / קינמון למעיל (הם נוטים להתכווץ כמו שאתה עושה את זה, אל תדאג לגבי זה), ואז לקשור כל חבל לתוך קשר ומניחים על תבנית אפייה מוכנה. כאשר כל הקשרים נוצרים, מפזרים כל תערובת סוכר / קינמון הנותרים על גבי אותם, הוספת קינמון/סוכר נוסף, אם deisred).
מחבתות כיסוי עם ניילון לעטוף ולהניח בצד לעלות עד הוכפל, כ 45 דקות.
הסר פלסטיק לעטוף ואופים עד השחמה יפה, על 25 דקות.
הסר למתלה קירור כדי לקרר או לשרת באופן מיידי.