אפיית פיצה איטלקית (בישול ל-2)
פיצה איטלקית לאפות (בישול . מתאים ל-2 מנות. אם יש לכם אבקת שום, לערבב, מוצר ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו אפיית בשר קלה (בישול ל-2), Kabobs בשר איטלקי (בישול עבור 2), ו Lip-Smackin ' בר-B-Q עוף לאפות (בישול עבור 2) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. Spray 8x4-inch כיכר פאן עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים ביסקוויק לערבב, מוצר ביצה, מים ואבקת שום; להפיץ במחבת.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל פלפל ובצל על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז. מערבבים עוף, עגבניות ותיבול איטלקי; מבשלים עד חם. כף מעל הבלילה.
אופים 20 עד 23 דקות או עד חום זהוב; לשחרר מן הצדדים.