תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אפרסק ותות להתפורר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 522 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך הצעה הגשה: קצפת, שיבולת שועל ישנה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: אפרסק תות אוכמניות מתפורר קינוח, אפרסק פקאן תות אפוי שיבולת שועל מתפורר, ו קינואה אפרסק תות עם קרם מוקצף קוקוס.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה 8 על ידי 8 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכריות מצופות שוקולד
3
למילוי: בקערה בינונית, לטאטא יחד את מיץ לימון arrowroot עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
Arrowroot
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות