אפרסק וקרמבל תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אפרסק ותות להתפורר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 522 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך הצעה הגשה: קצפת, שיבולת שועל ישנה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: אפרסק תות אוכמניות מתפורר קינוח, אפרסק פקאן תות אפוי שיבולת שועל מתפורר, ו קינואה אפרסק תות עם קרם מוקצף קוקוס.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה 8 על ידי 8 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית. תניח בצד.
למילוי: בקערה בינונית, לטאטא יחד את מיץ לימון arrowroot עד חלקה.
מוסיפים את התותים, האפרסקים והסוכר החום. לזרוק בעדינות עד הפרי מצופה.
יוצקים את תערובת הפירות למחבת מוכנה.
לציפוי: בקערה של מעבד מזון, לשלב את הקמח, שיבולת שועל, שקדים, סוכר חום, קינמון, ומלח ים. דופק עד מעורב.
תוסיף את החמאה. דופק עד החמאה היא בגודל של אפונה.
מפזרים את התערובת על המילוי ואופים במשך 40 עד 45 דקות עד המילוי מבעבע והחלק העליון הוא זהב קל. לקרר את הקרמבל במשך 5 דקות.
כפית את הקרמבל החם לקערות ומגישים עם מנה של קצפת או גלידה.