אפרסק מלבה טארט
אם יש לך קצפת ציפוי, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 10%. נסו אפרסק מלבה טארט, אפרסק מלבה, ו אפרסק מלבה ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים היטב ג ' ינג ' ים וחמאה. הקש תערובת לתוך 9 אינץ ' עגול נשלף התחתון טארט פאן מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 9 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מתלה תיל.
מניחים אפרסקים 1/3 כוס סוכר בבלנדר; תהליך עד חלקה.
שלב ג 'לטין ומים רותחים; מערבבים עד מתמוסס ג' לטין.
מוסיפים תערובת ג ' לטין לבלנדר; תהליך 15 שניות.
העברת תערובת אפרסק לקערה גדולה; כיסוי וצינה 1 שעה.
שלב פטל הבא 3 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. כיסוי וצינה 30 דקות.
מקפלים ציפוי מוקצף לתוך תערובת אפרסק.
יוצקים על קרום מוכן. כפית תערובת פטל על תערובת אפרסק; מערבולת תערובות יחד באמצעות סכין. כיסוי וצינה 8 שעות.
הסר צדדים של פאן לפני ההגשה.