אם יש לך קצפת ציפוי, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 10%. נסו אפרסק מלבה טארט, אפרסק מלבה, ו אפרסק מלבה ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים היטב ג ' ינג ' ים וחמאה. הקש תערובת לתוך 9 אינץ ' עגול נשלף התחתון טארט פאן מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עוגיות Gingersnap
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
אופים ב 350 במשך 9 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים אפרסקים 1/3 כוס סוכר בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
שלב ג 'לטין ומים רותחים; מערבבים עד מתמוסס ג' לטין.
שלב פטל הבא 3 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. כיסוי וצינה 30 דקות.