תפוחי אדמה קלויים עם בייקון, גבינה ופטרוזיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה קלויים עם בייקון, גבינה, פטרוזיליה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך בייקון, parmigiano-רג'יאנו, תפוחי אדמה זהב יוקון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו תפוחי אדמה קלויים עם בייקון, גבינה ופטרוזיליה, תפוחי אדמה קלויים עם בייקון וגבינה, ו גבינת צ'דר חביתה מגולגלת עם תפוחי אדמה צלויים בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218° עם מתלה בעמדה הנמוכה ביותר.
בנדיבות לכסות תפוחי אדמה עם מים קרים בסיר 4 ליטר ולהוסיף 1 כף מלח. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים, מכוסה חלקית, עד תפוחי אדמה הם רק רך כאשר פירסינג עם סכין חדה קטנה, על 12 דקות.
ניקוז. מגניב תפוחי אדמה כדי לחמם, ולאחר מכן לקלף לחתוך במחצית לרוחב.
מבשלים בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב, עד מבושל דרך אבל עדיין גמיש.
מסננים על מגבות נייר, שומר שומן במחבת.
מברשת תחתית של 15 על 10 אינץ ' רדוד תבנית אפייה עם שמן וחצי שומן בייקון שמורות.
מפזרים תפוחי אדמה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ולסדר, לחתוך צדדים למטה, בתבנית אפייה.
אופים עד מתחת הם חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F. הפוך את תפוחי האדמה, ואז מפזר גבינה, בייקון, ושום וטפטוף עם שומן בייקון שנותר (אם השומן מתקרש, מחממים בקצרה על חום בינוני).
אופים עד גבינה מותכת, על 15 דקות.
* תפוחי אדמה ניתן מבושל קלופים 1 יום קדימה ומקורר במיכל אטום.* תפוחי אדמה, ללא גבינה, בייקון, שום, שומן בייקון, יכול להיות אפוי 6 שעות קדימה, כל הזמן, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר. הפוך תפוחי אדמה מעל ולהמשיך עם מתכון, אפייה עוד קצת. אם אפייה באותו זמן כמו מלית, להשאיר את טמפרטורת התנור ב 218°.