פיצה עם פסטו, עגבניות טריות ומוצרלה
פיצה עם פסטו, עגבניות טריות, ומוצרלה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 611 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך עגבניות שזיף, מוצרלה, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. נסו פיצה פסטו עם עגבניות טריות ומוצרלאן ופיזזן מושלם בבית, פסטה עם פסטו, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות, עוף וגבינת מוצרלה, ו פסטה פנה ברוטב פסטו, מוצרלאן טרי ועגבניות שרי (מתכונים דומים).
הוראות
לפחות 1 שעה לפני אפיית פיצה, להגדיר אבן על המתלה הנמוך ביותר של תנור (אם יש לך תנור גז, אבן יכולה ללכת ישירות על רצפת התנור) וחימום מראש תנור ל 260°.
מגרדת בצפיפות מוצרלה וחותכת עגבניות לרוחב לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. על משטח משוריין עם הידיים לטפוח החוצה בצק למתוח באופן שווה לתוך 12 אינץ ' עגול, שמירה על הידיים שטוח. (אין לטפל בבצק יותר מהנדרש. אם הבצק דביק, אבק אותו קלות עם קמח.)
קליפת האופה עם קמח ולהעביר בזהירות סנטימטר עגול. מקלפים פעם או פעמיים, ואם הבצק נתקע, מרימים את הבצק ומפזרים עליו קמח, מעצבים מחדש את הבצק במידת הצורך.
מורחים פסטו על בצק משאיר גבול 1 אינץ ' ומפזרים גבינה. מסדרים פרוסות עגבניות על גבי גבינה ומתבלים במלח ופלפל.
בשורה בקצה המרוחק של קליפה עם קצה רחוק של אבן להטות לקלף, מטלטל אותו בעדינות כדי להתחיל פיצה נעה. ברגע קצה פיצה נוגע אבן, מהר למשוך בחזרה לקלף להעביר פיצה לחלוטין לאבן.
אופים פיצה עד שהבצק פריך וחום, כ -10 עד 12 דקות, ומעבירים עם פיל ללוח חיתוך.
חותכים פיצה לפרוסות ומגישים מיד.