אפרסק מלבה עם רוטב קרמל שרוף
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא אפרסקים, גלידה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: אפרסק מלבה עם רוטב קרמל שרוף, מתלה כפול של חזיר עם כתום שרוף-רוטב פאן קרמל, ו מתלה כפול של חזיר עם כתום שרוף-רוטב פאן קרמל.
הוראות
מבשלים סוכר, סירופ תירס, ו1 / 4 כוס מים בסיר עמוק קטן בחום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב (ערבוב סיבתיגבישי סוכר כדי ליצור, מה שהופך את caramelgrainy), מדי פעם מסתחרר מחבת ומתיז את הצדדים עם brushto מאפה רטוב להמיס גבישי סוכר, עד סירופ turnsa צבע ענבר עמוק, 7-8 דקות.
Removefrom חום; מיד בזהירות addcream (תערובת יהיה בועה במרץ).
מוסיפים חמאה ומלח ומקציפים עד חלקה.
Letcool מעט. לעשות קדימה: קרמל יכול bemade 1 שבוע קדימה.
העברה לקערה קטנה, כיסוי, וצינה.לחמם מעט לפני ההגשה.
מערבבים ריזלינג, סוכר, ו2 כוסות מים בסיר גדול; לגרד קני שעועית וניל; להוסיף שעועית. הביאו את טואה פרונקל.
מוסיפים אפרסקים; מביאים לרתיחה. Cookover חום בינוני, מפנה פעם או פעמיים, עד מכרז כאשר פירסינג עם סכין חדה עדיין מחזיק את הצורה שלהם, 5-7 דקות.
העברת תערובת לקערה גדולה.
Letpeaches מגניב לחלוטין נוזלי. כיסוי; צמרמורת עד קר, על 2 שעות. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
הסר אפרסקים מנוזל. לעבוד עם אפרסק 1 בכל פעם, להשתמש בסכין paring לעשות חתך קטן בעור. החזק את העור בין הסכין והאגודל שלך ושרוף את העור ברצועות; להשליך את העור.
מניחים 1-2peach חצאים בכל כוס או קערה; למעלה עם גלידה ופטל.