קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
מגזין

אפרסק מלבה עם רוטב קרמל שרוף

אפרסק מלבה עם רוטב קרמל שרוף
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא אפרסקים, גלידה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: אפרסק מלבה עם רוטב קרמל שרוף, מתלה כפול של חזיר עם כתום שרוף-רוטב פאן קרמל, ו מתלה כפול של חזיר עם כתום שרוף-רוטב פאן קרמל.

הוראות

1
מבשלים סוכר, סירופ תירס, ו1 / 4 כוס מים בסיר עמוק קטן בחום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב (ערבוב סיבתיגבישי סוכר כדי ליצור, מה שהופך את caramelgrainy), מדי פעם מסתחרר מחבת ומתיז את הצדדים עם brushto מאפה רטוב להמיס גבישי סוכר, עד סירופ turnsa צבע ענבר עמוק, 7-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
Removefrom חום; מיד בזהירות addcream (תערובת יהיה בועה במרץ).
3
מוסיפים חמאה ומלח ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
Letcool מעט. לעשות קדימה: קרמל יכול bemade 1 שבוע קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
5
בואו להתקרר לחלוטין.
6
העברה לקערה קטנה, כיסוי, וצינה.לחמם מעט לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מערבבים ריזלינג, סוכר, ו2 כוסות מים בסיר גדול; לגרד קני שעועית וניל; להוסיף שעועית. הביאו את טואה פרונקל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ריזלינגריזלינג
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים אפרסקים; מביאים לרתיחה. Cookover חום בינוני, מפנה פעם או פעמיים, עד מכרז כאשר פירסינג עם סכין חדה עדיין מחזיק את הצורה שלהם, 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3
העברת תערובת לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
Letpeaches מגניב לחלוטין נוזלי. כיסוי; צמרמורת עד קר, על 2 שעות. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
5
הסר אפרסקים מנוזל. לעבוד עם אפרסק 1 בכל פעם, להשתמש בסכין paring לעשות חתך קטן בעור. החזק את העור בין הסכין והאגודל שלך ושרוף את העור ברצועות; להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מניחים 1-2peach חצאים בכל כוס או קערה; למעלה עם גלידה ופטל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לטפטף רוטב קרמל מעל.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו