אפרסק-פקאן ברים
חטיפי אפרסק-פקאן עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך קורנפלור, אבקת סוכר, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. מתכונים דומים: אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן, עוגיות אפרסק ופקאן, ו מאפינס אפרסק פקאן.
הוראות
מניחים פקאן בשכבה אחת במחבת רדודה.
אופים ב 350 במשך 8 עד 10 דקות או עד קלוי קלוי, ערבוב פעם אחת לאחר 5 דקות.
מחלקים בצק עוגיות ל 3 חתיכות שוות, ולחץ באופן שווה על החלק התחתון של צלחת אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'.
מפזרים באופן שווה עם אגוזי פקאן, לחיצה לתוך הבצק.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב.
להביא שימורי אפרסק קורנפלור לרתיחה בסיר קטן. להרתיח 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
יוצקים לשמר תערובת שווה על קרום חם.
הסר מחבת מהתנור, וקריר על מתלה תיל 20 דקות.
מפזרים באופן שווה עם אבקת סוכר, לחתוך לתוך ברים.
מגישים מיד או בטמפרטורת החדר.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Pillsbury Create ' n
אופים בצק עוגיות מקורר סוכר.