אפרסקים טריים עם סביון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפרסקים טריים עם Sabayon. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר, יין marsala, אפרסקיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אפרסקים עם ויסקי יפני Sabayon, אפרסק Sabayon עם אפרסקים בלסמיים, ו אפרסקים קלויים, נקטרינות ודובדבנים עם סביון.
הוראות
שלב סוכר וחלמונים בחלק העליון של דוד כפול, מכות עם מערבל במהירות בינונית עד קצף.
מוסיפים יין ומים. מבשלים מעל מים רותחים עד התערובת מגיעה 160( כ 7 דקות), מכות עם מיקסר במהירות בינונית.
מקשטים עם ענפי נענע טריים, אם תרצה.