אפרסקים צלויים קינמון-ממולא אפרסקים
אפרסקים צלויים ממולאים קינמון יכולים להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם ציפורן טחון, סוכר, גבינת שמנת 3-פחות שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אפרסקים צלויים קינמון-ממולא אפרסקים, טוסט צרפתי קרואסון ממולא באפרסקים צלויים, ו אפרסקים בגריל + אפרסקים וארטיקים שמנת.
הוראות
בקערה קטנה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד חלקה; לנצח יוגורט עד חלקה. מקררים כ-30 דקות או עד שמצוננים.
גז חום או גריל פחם. בקערה קטנה, מערבבים סוכר, קינמון וציפורן; להפריש.
בזהירות מברשת מתלה גריל עם שמן צמחי.
מניחים חצאי אפרסק, לחתוך צדדים למטה, על גריל. כיסוי גריל; לבשל מעל חום בינוני 3 דקות.
הפעל חצאי אפרסק לחתוך את הצדדים.
מברשת לחתוך צדדים עם חמאה; מפזרים כל חצי עם תערובת סוכר 1 כפית. כיסוי גריל; לבשל על 3 דקות יותר או עד מתרכך. הפעל חצאי אפרסק לחתוך צדדים למטה; לבשל 30 עד 60 שניות יותר או עד הצדדים לחתוך הם caramelized.
כדי לשרת, כפית מעט פחות מ 2 כפות תערובת יוגורט לתוך כל חצי אפרסק; מפזרים כל אחד עם 1 כף דגנים.