קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

אצבעות טוסט צרפתי עם סירופ מייפל בורבון ג'ינג'ר

אצבעות טוסט צרפתי עם סירופ מייפל בורבון ג'ינג'ר
פרנץ 'טוסט אצבעות עם סירופ מייפל בורבון ג' ינג'ר הוא ראשוני וצמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. 12 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם חמאה, תמצית ונילן, ברויצ'ה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: טוסט צרפתי אפרסק-בורבון לבן עם סירופ מייפל אפרסק-פקאן לבן, טוסט צרפתי עם סירופ מייפל חמאת בוטנים, ו טוסט צרפתי ממולא בסירופ בננה ומייפל.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מניחים את סירופ המייפל והג ' ינג ' ר בסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 10 דקות. השתמש בכף מחוררת כדי להסיר את הג ' ינג ' ר ולזרוק. מערבבים פנימה את הבורבון ושומרים על חום בזמן שמכינים את אצבעות הטוסט הצרפתי.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1
מניחים שני מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה ומרססים קלות בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
פורסים את הבריוש לפרוסות בגודל 2 אינץ 'ואז חותכים כל פרוסה לשלוש עד ארבע אצבעות ברוחב 1 אינץ'. בקערה גדולה להקציף את הביצים, חלב, חמאה, וניל, בורבון ומלח. לטבול את האצבעות לתוך תערובת הביצים, לתת עודף לטפטף, ולאחר מכן למקם אותם על גיליון אפייה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
בריושבריוש
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אופים את האצבעות עד שהן יציבות וחומות זהובות, 15 עד 18 דקות, ומעבירים את האצבעות באמצע האפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מגישים חם עם הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר