קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

אצבעות טוסט צרפתי עם סירופ מייפל בורבון ג'ינג'ר

אצבעות טוסט צרפתי עם סירופ מייפל בורבון ג'ינג'ר
פרנץ 'טוסט אצבעות עם סירופ מייפל בורבון ג' ינג'ר הוא ראשוני וצמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. 12 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם חמאה, תמצית ונילן, ברויצ'ה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: טוסט צרפתי אפרסק-בורבון לבן עם סירופ מייפל אפרסק-פקאן לבן, טוסט צרפתי עם סירופ מייפל חמאת בוטנים, ו טוסט צרפתי ממולא בסירופ בננה ומייפל.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מניחים את סירופ המייפל והג ' ינג ' ר בסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 10 דקות. השתמש בכף מחוררת כדי להסיר את הג ' ינג ' ר ולזרוק. מערבבים פנימה את הבורבון ושומרים על חום בזמן שמכינים את אצבעות הטוסט הצרפתי.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
1
מניחים שני מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה ומרססים קלות בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
פורסים את הבריוש לפרוסות בגודל 2 אינץ 'ואז חותכים כל פרוסה לשלוש עד ארבע אצבעות ברוחב 1 אינץ'. בקערה גדולה להקציף את הביצים, חלב, חמאה, וניל, בורבון ומלח. לטבול את האצבעות לתוך תערובת הביצים, לתת עודף לטפטף, ולאחר מכן למקם אותם על גיליון אפייה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
בריושבריוש
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים את האצבעות עד שהן יציבות וחומות זהובות, 15 עד 18 דקות, ומעבירים את האצבעות באמצע האפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מגישים חם עם הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר