אצבעות פולנטה ורוטב עגבניות "אדום דם"
אצבעות פולנטה ורוטב עגבניות "אדום דם" נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 793 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו רוטב זול. גשו לסופר וקנו מלח ים ופלפל, פרמזן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. נסו אצבעות פולנטה עם שעועית ועגבניות, רוטב עגבניות-בזיליקום עם פולנטה, ו פולנטה עם רוטב עגבניות שיטאקי (מתכונים דומים).
הוראות
הכן פולנטה על ידי הוספת אותו 1 ליטר מים רותחים, עם קמצוץ של מלח. מערבבים סביב במשך כ 15 דקות, עד חלקה.
מסירים מהחום ומוסיפים את החמאה ואת הפרמזן. טעם, ועונה, ואז לשפוך לתוך מגש ולהשאיר להתקרר במקרר.
מחממים מחבת, מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים לאט את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את עגבניות השזיף, בזיליקום ועגבניות מיובשות וממשיכים להתבשל במשך כמה דקות. טעם, ועונה.
כבה את הפולנטה הצוננת וחתוך אותה לאצבעות רחבות של 1 אינץ '(2 ס " מ).
מניחים את החתיכות על שיפודים ואז מחממים אותם מכל הצדדים במחבת חמה.
מגישים שיפודי פולנטה עם רוטב עגבניות "אדום דם".