קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

אצבעות צלויות פריכות עם מיונז לימון ושום

אצבעות צלויות פריכות עם מיונז לימון ושום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אצבעות אמנון פריכות עם מיונז לימון ושום. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1396 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 107 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-156 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם שום, panko, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית נסו לימון פריך, אמנון אפוי בתנור פריך עם פטוצ'יני לימון-עגבניות, ו אמנון שום לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את אמנון לתוך "אצבעות" על ידי חיתוך הראשון פילה במחצית. השאירו את הצדדים הדקים ארוכים, ואז לחתוך את הצדדים העבים לשניים באלכסון כך שהם נראים ארוכים יותר.תכינו שלוש קערות גדולות ורדודות בפס ייצור.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שים את הקמח בקערה הראשונה, את הביצים המכות בשנייה, ואת הפנקו בשלישית.קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום. לדלות את אצבעות הדגים בתערובת הקמח, רועד עודף לתוך הקערה כל כך רק ציפוי אור נשאר; לטבול את הביצים ולהפוך מעיל באופן שווה; ואז לדלות בפנקו, מפנה כמה פעמים מעיל שווה. (זה יכול להיות מבולגן job...it עדיף להשתמש ביד אחת לקמח וביצים, וביד השנייה לפנקו.) להגדיר את אצבעות אמנון בפירורי לחם על גיליון אפייה מוכן ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים עד מוכנים לבשל (זה יכול להיעשות כמה שעות לפני הזמן).קו צלחת עם 3 מגבות נייר ולהגדיר על ידי התנור. מעיל גדול ללא מקל מחבת סאוט בנדיבות עם שמן זית ומניחים על אש בינונית. כאשר המחבת חמה, מניחים את האצווה הראשונה של אצבעות אמנון במחבת (לא קהל) ומבשלים עד הצד הראשון הוא חום זהוב, 2-3 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד לסיום, כ 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
אמנוןאמנון
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להעביר את אצבעות הדגים לצלחת עם מגבות נייר ולתת לשבת לרגע כדי לנקז כל עודף שמן.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
הסר כל ביטים חומים מהמחבת, להוסיף עוד שמן במידת הצורך ולהמשיך לבשל את הדגים בקבוצות עד הסוף. מתבלים את האצבעות המבושלות עם יותר מלח אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מגישים עם טריזי לימון ומיונז לימון שום.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
טריז לימוןטריז לימון
קליפות מלימוןקליפות מלימון
6
מערבבים את המיונז, שום ומיץ לימון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.הערה: אם אתה רוצה להקפיא את אצבעות אמנון מצופה בפירורי לחם, להניח אותם בשכבה אחת לעטוף היטב עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אמנוןאמנון
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
מניחים בשקית במקפיא. כאשר אתה מוכן לעשות אותם, פשוט להפשיר אותם מספיק כדי שהם ישכבו שטוח במחבת ומבשלים כפי שהורה לעיל.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו