ארוחת בוקר פולנטה עם צ'וריסו ו Queso פרסקו
צריך ארוחת בוקר ללא גלוטן? ארוחת בוקר פולנטה עם צ'וריסו ופרסקו Queso יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 894 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 56 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, גבינת פטה, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: שבבי אריפה עם צ'וריסו ו Queso פרסקו, צרוב Queso פרסקו ו Queso Panela עם כוסברה Mojo, ו גואקמולי עם Queso פרסקו.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. לזרוק גבינה וכוסברה בקערה קטנה.
מערבבים 3 1/4 כוסות מים, פולנטה, גרעיני תירס בתבנית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל ומערבבים להתמזג היטב.
אופים עד המים נספגים פולנטה הוא במכרז, ערבוב פעם אחת, על 25 דקות.
בינתיים, צ ' וריסו sauté במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, לשבור לחתיכות קטנות עם צד של כף עץ, על 6 דקות.
מוסיפים עגבניות שרי למחבת. כיסוי, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד עגבניות לרכך, על 6 דקות. לחשוף; לרסק כמה עגבניות עם מזלג. מבשלים עד עגבניות לשחרר מיצים ורוטב מתעבה מעט, על 10 דקות. כף פולנטה על צלחות. למעלה עם תערובת צ ' וריסו, ואז תערובת גבינה.
פולנטה (באיטלקית: Polenta) הוא השם האיטלקי לקמח תירס צהוב גס. הוא זמין בכמה סופרמרקטים, חנויות מזון טבעי, ושווקים איטלקיים. אם אתה לא יכול למצוא את זה, קמח תירס רגיל ניתן להחליף במתכון זה.