קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

ארוחת בוקר פולנטה עם צ'וריסו ו Queso פרסקו

ארוחת בוקר פולנטה עם צ'וריסו ו Queso פרסקו
צריך ארוחת בוקר ללא גלוטן? ארוחת בוקר פולנטה עם צ'וריסו ופרסקו Queso יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 894 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 56 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, גבינת פטה, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: שבבי אריפה עם צ'וריסו ו Queso פרסקו, צרוב Queso פרסקו ו Queso Panela עם כוסברה Mojo, ו גואקמולי עם Queso פרסקו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. לזרוק גבינה וכוסברה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מערבבים 3 1/4 כוסות מים, פולנטה, גרעיני תירס בתבנית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל ומערבבים להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
אופים עד המים נספגים פולנטה הוא במכרז, ערבוב פעם אחת, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בינתיים, צ ' וריסו sauté במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, לשבור לחתיכות קטנות עם צד של כף עץ, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים עגבניות שרי למחבת. כיסוי, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד עגבניות לרכך, על 6 דקות. לחשוף; לרסק כמה עגבניות עם מזלג. מבשלים עד עגבניות לשחרר מיצים ורוטב מתעבה מעט, על 10 דקות. כף פולנטה על צלחות. למעלה עם תערובת צ ' וריסו, ואז תערובת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
פולנטה (באיטלקית: Polenta) הוא השם האיטלקי לקמח תירס צהוב גס. הוא זמין בכמה סופרמרקטים, חנויות מזון טבעי, ושווקים איטלקיים. אם אתה לא יכול למצוא את זה, קמח תירס רגיל ניתן להחליף במתכון זה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת