ארוחת הערב הפשוטה שלנו: כרוב ומרק שעועית לבנה
ארוחת הערב הפשוטה שלנו: כרוב ומרק שעועית לבנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 609 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו בייקון, סלרי, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. 3067 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 26 שעות ו-5 דקות. נסו יום שבת פשוט: נקניק, כרוב, ומחבת שעועית לבנה, כרוב ומרק שעועית לבנה, ו כרוב ומרק שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את השעועית בקערת ערבוב גדולה, לכסות עם מים חמים על ידי 2 אינץ ' ומערבבים סודה לשתיה. משרים במשך 18 עד 24 שעות, שינוי המים פעם או פעמיים.
מעבירים את השעועית הספוגה לתוך סיר מלאי גדול, מכסים במים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים, מכוסה, עד שעועית מכרזים-על 1 1/2 שעות.
ניקוז.ממיסים חמאה בסיר מלאי גדול עד שהוא מקציף. מערבבים בבייקון ומבשלים עד פריך. מערבבים בצל, גזר, סלרי ושום. מערבבים לעתים קרובות, ומטגנים עד ריחני-כ 10 דקות.
יוצקים במניות עוף, מוסיפים רוזמרין, ביי וקליפה של חתיכת גבינת פרמזן. מבשלים מעל חום בינוני, מכוסה, במשך 20 עד 30 דקות.
הסר מהחום, מערבבים ב piment D ' Esplette וכרוב. מכסים ומאפשרים לכרוב לנבול בחום השיורי של המרק במשך כ 5 דקות. מלח לפי הצורך ומגישים עם שמן זית כתית מעולה.