ארוחת ערב: אורז ירוק עם פיסטוקים
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 68 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, כוסברה, חוטי זעפרן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: אורז עם צ'וריסו, שרימפס וזיתים ירוקים, ארוחת ערב: סלט ביצים בקארי עם ארוגולן ופיסטוקים, ו ארוחת ערב הלילה: אנצ'ילדות ירוקות בערימה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את האורז בקערה גדולה לכסות עם מים כדי להסיר עמילן. חזור עד המים הוא בעיקר ברור, 5 או 6 פעמים. בינתיים, להביא 3 1/2 כוסות מים לרתיחה.
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני ומוסיפים את השמן פעם חם.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים במשך 5 דקות, עד רך.
מוסיפים את האורז, זעפרן עם מים ספוגים, אבקת סיד (אם באמצעות לימון, מוסיפים את ההתלהבות) ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 2 דקות נוספות.
יוצקים את המים הרותחים ואת העונה כדי לטעום עם מלח. להחזיר לרתיחה, ואז לכסות ומבשלים במשך 20 דקות. כבה את החום ולתת את האורז לשבת במשך 5 דקות, ואז לחשוף ו fluff עם מזלג.
מוסיפים את עשבי התיבול, מיץ לימון אם משתמשים, ואת רוב הפיסטוקים לזרוק היטב לשלב. מתבלים במלח במידת הצורך.
מגישים עם הפיסטוקים הנותרים פזורים מעל.