תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: בשר חזיר עם ריבס, אגס, רוזמרין ודבש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 343 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מרק עוף, אגס bosc, פילה חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו ארוחת ערב: בשר חזיר Tenderloin à la Mexicana, ארוחת ערב: כריך בשר חזיר, ו ארוחת ערב: בשר חזיר ממולא של ז'אק פפין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים מחבת אטומה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את שמן הזית למחבת החמה, ואחריו חזיר, לחתוך 2 חתיכות במידת הצורך. חום היטב מכל הצדדים, ואז טאק 2 גבעולי רוזמרין מתחת לבשר, להעביר לתנור ולהמשיך לבשל עד הטמפרטורה הפנימית של החזיר בנקודה העבה ביותר שלה מגיע 60°, 10 עד 20 דקות.
בשר חזיר פילה בתפריט? נסה זיווג עם Malbec, פינו נואר, וsangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Sur de Los Andes Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.