ארוחת ערב הלילה: בקלה עם טרגון-פירורי לחם אנשובי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו אנשובי, שמן קנולה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: אורקייט עם כרובית, בייקון ופירורי לחם, ארוחת ערב: ברוקולי עם פפרוני ופירורי לחם, ו ארוחת ערב: סטייק עם חמאת אנשובי.
הוראות
מורחים את הקמח והביצה בנפרד על שתי צלחות גדולות מספיק כדי להחזיק את הפילה.
מחממים 1/2 אינץ ' של שמן במחבת רק גדול מספיק כדי להחזיק את הדג. כפי שהוא מתחמם, להוסיף את החמאה. טובלים את פילה הדגים בביצה, ואז את הקמח, ואז את פירורי הלחם. במידת הצורך, להניח את הדגים החוצה וללטף את פירורי הלחם על פילה ביד. מנמיכים אותם בזהירות לתוך אוי, אשר צריך לרחוש בריא, בישול 3-4 דקות לכל צד עד חום זהוב.
מסננים על מגבות נייר בקצרה, ומגישים עם טריזי לימון וסלט פשוט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.