קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות32
מגזין

ארוחת ערב הלילה: בקלה עם טרגון-פירורי לחם אנשובי

ארוחת ערב הלילה: בקלה עם טרגון-פירורי לחם אנשובי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו אנשובי, שמן קנולה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: אורקייט עם כרובית, בייקון ופירורי לחם, ארוחת ערב: ברוקולי עם פפרוני ופירורי לחם, ו ארוחת ערב: סטייק עם חמאת אנשובי.

הוראות

1
מורחים את הקמח והביצה בנפרד על שתי צלחות גדולות מספיק כדי להחזיק את הפילה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
מחממים 1/2 אינץ ' של שמן במחבת רק גדול מספיק כדי להחזיק את הדג. כפי שהוא מתחמם, להוסיף את החמאה. טובלים את פילה הדגים בביצה, ואז את הקמח, ואז את פירורי הלחם. במידת הצורך, להניח את הדגים החוצה וללטף את פירורי הלחם על פילה ביד. מנמיכים אותם בזהירות לתוך אוי, אשר צריך לרחוש בריא, בישול 3-4 דקות לכל צד עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מסננים על מגבות נייר בקצרה, ומגישים עם טריזי לימון וסלט פשוט.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.